Aaam ja Sanjam hmm. učas sanjam lepe stvari. učas dobreeee.
zdLe smmela tko smešne sanje d adijo.
no bLi smo Js, moj dragi, pa še neki moj sošoLcev pa sošoLk
pr bajti od moje babice
in kr naenkrat začnejo neke čudne stvari letat v hišo. splogh nismo vidL iz kod prhajajo. in pol kr naenkrat zagLedamo vesoLsko Ladjo. pa se fuL mi skrijemo v neko tako drvarnco al ka je že bLo pa si noter posle naštimamo če bomo slučjan mogl spat noter pa to. in pol pridejo roboti tisti k nam noter. pa fuL edn začne mene pecat. ena baba začne alena pecat [ robotkinja pa to ] pa fuL se pol zrihtamo kao za spanje. pa js pa alena sma skupi spala. po 2 sta na eni posli spala. pa se zjutri zbudiimo pa nwm ka smo že deLaL. in pol je s5 kr naenkrat večer. PooL se js kr naenkrat zdejdem u našmu mestu. in je fuL začel dežwat. zmankvaL mi je baterije na telefonu. pol sm komi alena dobla na fon. no in pol smo se mi s tistimi roboti nekok zaštekaL pa to. pol me pa Alen pele domu e enim takim rumenem nizkim avtom domov. k je ful hiter čou. heko čarobno moč je meu. in sma iz nwm kirga kraja pršla u parih minutah do mojga doma. pa grem js gor. pa mamo je že skrbel za mene. pa reče ki sm bla d se ne javim pa mam nedoseglivo.
pa sm ji razložla kaka je stvar pa to. pa mi je kr vrjela ane[ ko to če bi ji js kej takga rekla u realnem lajfu mi zi8h nebi vrjle aglede robotov ] no in pol ji razlozim d pac nebom mogla se kak dans doma spat k pač mamo neke probleme z vesolskimi ladjami pa to
pa je rekla d okej d lahka grem sam nej pazim na sebe. pa pride fater domu pa reče o katja si le pršla domu. js pa mu rečem zdravo pa sm šLaaaa pol namest d bi se z liuftom pelala doL sm kr iz 6 štuka po stopnicah laufala. sm kr po 4 preskakvala pa skakala doL. no in pol pridem nazaj dol. ura je bla tam nek oko 11 al 12 zvečer. pa kličem alena. [ baterija še kr prazna na fonu ] pa rečem d pide po mene nazaj. pa reče d pride. no in pol grem js tam od mojgfa bloka do ceste. po pločnmiku pa kr naenkrat nek pes u mene leeti pa me začne neki lizat pa po men skakat.[ kurba sm se ustrašla ] no in pol se kr naenrkat zbudiim.
ej tole so ble svetovne sanjeeeeee.
škoda k sm se tok hiteer zbudla
Drugač nočno moro pa nism prepričaan d sm že mela. 1x wem k sm šla z tipom narazn nism sploh mogla spat. sm mal zaspala pa sm se kr nazaj zbudlaaa. pa take čudne sanje sm melaaa
Pa učas tut sanjam kake lčudne sanje. d grem z mojim srčkom narazn al pa kej. eh kr nekii.
Sanje deLajo svoje