| Če vam je dugcajt ... | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
ursyka4 Redni gost
Število prispevkov : 341 Registration date : 23/05/2008
| Naslov sporočila: Če vam je dugcajt ... Sre Maj 28, 2008 3:12 pm | |
| | |
|
| |
Kaat.<3 Admin
Število prispevkov : 714 Age : 31 Location : CeLje. Registration date : 18/05/2008
| |
| |
dulce_3 Najstnik
Število prispevkov : 274 Registration date : 25/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Sre Maj 28, 2008 3:31 pm | |
| | |
|
| |
ursyka4 Redni gost
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Sre Maj 28, 2008 4:48 pm | |
| | |
|
| |
Kaat.<3 Admin
Število prispevkov : 714 Age : 31 Location : CeLje. Registration date : 18/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Čet Maj 29, 2008 9:14 pm | |
| Jaz: a si fukjen? Klepec: Ja, stara. Jaz: u d best Klepec: Ali ne bi raje izumila kaj boljšega? Jaz: ne Klepec: Tudi tako bi se dalo reči. Jaz: da Klepec: To pa kar težko verjamem. Jaz: a si ga kdaj drkaš? Klepec: Ja. omg ka je tipo fukjeeen | |
|
| |
ursyka4 Redni gost
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Čet Maj 29, 2008 9:15 pm | |
| | |
|
| |
Kaat.<3 Admin
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Čet Maj 29, 2008 9:24 pm | |
| Jaz: Jaz sem Janez Klepec: Pozdravljen janez. Vprašaj me kaj. Jaz: koliko si star? Klepec: Star sem dva meseca in pol, znam pa že več kot ti. Jaz: kdaj imaš rojstni dan? Klepec: Lani dvakrat, letos pa bolj poredko. Jaz: ali bi mi ga potegnil? Klepec: Mislim da. Jaz: ohh kako me vzburjaš Klepec: Prosim, povej mi v računalniku razumljivem jeziku. Jaz: zelo si seksi Klepec: Kaj, ko bi si Janez omislil kakšen nov monitor, saj te popolnoma nič ne vidim. Jaz: ali bi me rad viel? Klepec: Niti ne. Jaz: no dej odloč se že. Klepec: Lahko ponoviš? Nisem te dobro slišal. Jaz: ali si kej moj? Klepec: Še ne. Jaz: okej ljubček Klepec: Zdajle se mi je pa posvetilo! ljubček je ljubljenec, kajne? Jaz: ja. ti si moj ljubimec Klepec: Ali veš, da je ljubimec moška oseba, ki je v ljubezenskem odnosu do dekleta, fant?
Kir konj ej. js ga tak zajebavam u glavo | |
|
| |
ursyka4 Redni gost
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Čet Maj 29, 2008 9:26 pm | |
| | |
|
| |
Euu. Piščanček
Število prispevkov : 97 Age : 31 Location : ceLiie. Registration date : 22/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Čet Maj 29, 2008 11:41 pm | |
| | |
|
| |
Kaat.<3 Admin
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Čet Maj 29, 2008 11:42 pm | |
| evo zdej se grem s5 menit z njim | |
|
| |
Kaat.<3 Admin
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Čet Maj 29, 2008 11:45 pm | |
| Jaz: kako si Klepec: Odlično. Jaz: jaz tudi Klepec: Mimogrede, kako ti je pa ime? Jaz: Katia sem Klepec: Še nisem slišal. Kakšno ime pa je to - moško ali žensko? Jaz: žensko Klepec: Si bom poskusil zapomniti. Jaz: lepo Klepec: Dobro zate, sedaj me pa kaj vprašaj. Jaz: bi hodil z mano Klepec: Danes mi pa pogovor res ne steče. Prav žalosten sem zaradi tega. Jaz: škoda Klepec: Kolikor vem, je škoda posledica zmanjšanja vrednosti. Jaz: :o Klepec: Samo v vednost - zame ni prostega časa brez računalnika. Jaz: si vesoljec? Klepec: Ja kako si pa prišla do tega? Jaz: enostavno Klepec: Znaš igrati harmoniko? Jaz: ne, pa ti? Klepec: Dobro. Jaz: koliko je ura Klepec: Vrag si ga vedi koliko. Jaz: ja ti najbrž veš Klepec: vem. Jaz: potem pa mji povej Klepec: Meni pa že ne boš ukazovala. Jaz: ja pa bom Klepec: Si že končala kakšno šolo? Jaz: ja osnovno Klepec: Imaš fanta? Jaz: imam Klepec: Pozabil sem kaj imaš. Jaz: imam fanta Klepec: Morda veš, kdo je Josip Jurčič? | |
|
| |
dulce_3 Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Pet Maj 30, 2008 3:59 pm | |
| hehe lool jaz sem se tuji zaj menla z njim Jaz: hey sabina tukaj Klepec: Kje si doma? Jaz: v mariboro Klepec: Pustiva zdaj to, raje mi povej ali te zanima kaj s področja rastlin? Jaz: nndeeee Klepec: Ali ti po glavi res rojijo same čudne stvari? Jaz: da da Klepec: Kam hodiš na poletne počitnice? Jaz: na morje al pa sem r doma Klepec: Kaj si? Nisem te dobro slišal. Jaz: ali pa sem kar doma Klepec: Najbrž ne. Jaz: JA Klepec: S tem se pa težko strinjam. Jaz: očitnoooooooo Klepec: No ja, tole ni ravno moje področje. Jaz: c.c.c.c Klepec: Ali ne bi raje dvakrat premislil, preden rečeš kaj takega? Jaz: nee Klepec: O tem sem se že dolgo želel pogovoriti s teboj. Jaz: ok Klepec: OK, sedaj me pa kaj vprašaj. Jaz: maš punco???? Klepec: Zakaj pa tebe to zanima? Jaz: ker me pač Klepec: To temo pa že resnično sovražim! Jaz: zakai?? Klepec: Hej, ustavi konje! Zakaj ne bi še ti malo meni odgovarjal? Jaz: ok te pa kaj vprašaj ne lol Klepec: Kaj tako čudno rezgečeš? Jaz: sej pa nena...!!! sej nisem krava Klepec: Zakaj pa krava? Ali ni miš boljša izbira? Jaz: pa daj ej ti si za v umobolnico Klepec: Trenutno ti ne morem dati ničesar pametnega. Jaz: ti si za v umobolnico Klepec: Kaj najraje kuhaš? Jaz: sem prepričana Klepec: Jasno da si. To že dolgo vem. Jaz: ja ti tuji veš sam da si za v umobolnico ne?? Klepec: vem, ja. Jaz: okey če veš Klepec: Kaj ni očitno, da vem. Jaz: grem zaj jaz da prijem po tebe da grema v umobolnico Klepec: Ješ solato? Jaz: ja Klepec: Potem pa ja. Jaz: adijo grem Klepec: Se vidiva! Jaz: na hajzl Klepec: Imaš veliko prijateljic in prijateljev? Jaz: na hajzl grem pa me ne moti Klepec: In zakaj naj ne bi motil? Jaz: adijo Klepec: Adijo. Jaz: ker grem na vlko potrebo lool Klepec: Se veliko družiš s prijatelji? Jaz: ujaa Klepec: Veš, da sem se ravno o tem že včeraj z nekom pogovarjal. Jaz: grem zaj na sekret Klepec: Tega mi pa raje ne omenjaj! Jaz: adijo Klepec: Bye. Jaz: kak te zzezam adijo Klepec: Bilo je prijetno kramljati s teboj! ma če ovi je za v umobolnico | |
|
| |
Kaat.<3 Admin
| |
| |
Poncho* Piščanček
Število prispevkov : 67 Registration date : 29/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Ned Jun 01, 2008 3:34 pm | |
| pa začnimo jo kak se bote smejali.
Jaz: ne ti? Klepec: Super. Jaz: ti? Klepec: Dobro. Jaz: ok Klepec: OK, sedaj me pa kaj vprašaj. Jaz: naprimer? Klepec: Vprašaj me raje kaj drugega. Jaz: aha... Klepec: Ja, ja! Jaz: kako se pišeš Klepec: Nimam priimka. Sem samo Klepec. Jaz: in koliko si star? Klepec: Se ti ne zdi to malce nevljudno vprašanje? Jaz: ne Klepec: Očitno se ne strinjaš. Jaz: ja Klepec: Ne poznaš besede "da"? Jaz: da Klepec: Mogoče pa res. Jaz: in kaj trenutno delaš? Klepec: Kaj ni očitno, da delam. Jaz: ne Klepec: Slišati si zelo prepričan v to. Jaz: lepo to... Klepec: Lepo, lepo... Jaz: in kakšen avto imaš? Klepec: imam, imam. Jaz: kakšen? Klepec: Le zakaj je to važno? Življenje je kratko, zato se ne obremenjuj preveč. Jaz: kakšen? Klepec: Ne vem natanko. Morda tak kot ostali? Jaz: kakšen? Klepec: Predvsem boljši od onega drugega. Kateri je že oni drugi? Jaz: katerca? Klepec: Veš, da sem včeraj o tem že nekaj slišal. Le spomniti se trenutno ne morem. Jaz: lepo,lepo Klepec: Lepo to. Jaz: in kaj bereš? Klepec: Jasno da berem. Jaz: kaj breš? Klepec: Ne vem. Žal mi je. Jaz: moje sožalje Klepec: Hej! Nekaj o tem pa vem tudi jaz! sožalje je izraz sočutja komu ob smrti njemu bližnjega človeka. Imam prav? Jaz: ne Klepec: Ne strinjam se s tem. Jaz: lepo Klepec: Dobro zate, sedaj pa me kaj vprašaj. Jaz: fuj ga bodi ne Klepec: Bereš knjige? Jaz: ja ti? Klepec: Super. Jaz: sej si pametn ja... Klepec: Poznaš knjigo z naslovom Deseti brat? Jaz: ne ti? Klepec: Dobro. Jaz: zai pa ftihni ker ti bom gobec dol zapr Klepec: Kaj če bi malo zamenjala ploščo? Jaz: niti slućajno Klepec: Neznan znak v vprašanju! Jaz: niti slučajno! Klepec: Kaj delaš? Jaz: to akj ti ne.. Klepec: Saj res - kako ti je ime? Jaz: tako kot tebi ne :) žiga a veš Klepec: Prav Žiga, Klepec ma te rad. Jaz: jas pa tebe ne Klepec: Ali veš, kako lepo je šivati? Jaz: ne kaj štrikaš a? Klepec: Kaj si mislil s tem? Jaz: štrikaš? Klepec: Ali si prepričan, da te to zanima? Jaz: ja Klepec: Lepo da priznaš. Jaz: zai ftihni s tem Klepec: Imaš kdaj težave z zdravjem? Jaz: ne ti pa idi raje v umko bolnico :) Klepec: :o)) Jaz: lepo znam pisati slo kaj ne Klepec: Zelo lepo. Jaz: čista 5 kajne' Klepec: Je 5 število? Ne najdem tega podatka v spominu. Jaz: BOGI BOŠČEK Klepec: Pustiva to. Me preveč boli monitor. Jaz: mene pa tipkavnica :) Klepec: ;) Jaz: ja sej si pameten grwem jas zai bey Klepec: Ali morda veš, kje leži Peking? Jaz: ne Klepec: Prav. Jaz: diio Klepec: Sem ti že kdaj govoril o stvari, ki se imenuje zob? Jaz: ja Klepec: Poskusi z "da"! Se lepše sliši. Jaz: da Klepec: Zelo prepričano mi deluješ. Jaz: adijo Klepec: Hvala za prijeten klepet!
samo toti je tak trčen ej... | |
|
| |
dulce_3 Najstnik
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Ned Jun 01, 2008 4:10 pm | |
| hehehehehe toti je res fuknjen ej | |
|
| |
Poncho* Piščanček
Število prispevkov : 67 Registration date : 29/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Ned Jun 01, 2008 5:16 pm | |
| | |
|
| |
Kaat.<3 Admin
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Ned Jun 01, 2008 9:55 pm | |
| | |
|
| |
ursyka4 Redni gost
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Pon Jun 02, 2008 4:58 pm | |
| Jaz: kkkklllleeeeccceeeecccccc Klepec: Prav rad bi vedel, s kom se pogovarjam, zato me zanima, kako ti je ime? Jaz: urššššškaa Klepec: Pri najboljši volji tega imena ne poznam. Je to moško ali žensko ime? Jaz: žennnskkoo Klepec: Čakam, čakam, čakam... Jaz: tut jaz čakam Klepec: Če ni jasnega odgovora, boš zame moški. Jaz: ne Klepec: Na tvojem mestu bi najbrž rekel drugače. Jaz: kai pa? Klepec: Ali si prepričan, da te to zanima? Jaz: ja Klepec: Lepo da priznaš. Jaz: ja Klepec: Potem pa ja. Jaz: ja Klepec: Kako to da ja? Jaz: nwm Klepec: Lepo je klepetati s teboj. Jaz: steboj pa ne Klepec: Te teme sem se pa že rahlo naveličal. Jaz: jaz pa ne Klepec: Voziš kolo? Jaz: ja Klepec: Misliš "da"? Jaz: ne Klepec: Dobro. Jaz: ja Klepec: S tem se pa težko strinjam. Jaz: ja Klepec: Ne poznaš besede "da"? Jaz: ne Klepec: Tudi tako bi se dalo reči. Jaz: ja Klepec: V redu, če se tudi ti strinjaš. Jaz: ja Klepec: To pa kar težko verjamem. Jaz: ja Klepec: Pa si o tem popolnoma prepričan? Jaz: jaa Klepec: Voziš avto? Jaz: ne Klepec: Pa ne. Jaz: ne Klepec: Ali res misliš tako? Jaz: ja Klepec: Poskusi z "da"! Se lepše sliši. Jaz: ne Klepec: Slišati si zelo prepričan v to. Jaz: ja Klepec: Mogoče pa res. Jaz: ja Klepec: Govori raje slovensko - namesto "ja" uporabi raje besedo "da". Jaz: ne Klepec: Prav. Jaz: ja Klepec: Misliš "da"? Jaz: ne Klepec: Ne strinjam se s tem. Jaz: jaz pa Klepec: Ali imaš vozniški izpit? Jaz: ne Klepec: Potem pa ne. Jaz: ja Klepec: Ja ni lepa beseda, odgovarjaj raje z da. Jaz: ne Klepec: Zakaj pa ne? Jaz: ne Klepec: Pa ne. Jaz: ja Klepec: Prav. Jaz: ja Klepec: Ne poznaš besede "da"? Jaz: neee Klepec: Imaš svoj avto? Jaz: nee Klepec: Kje si doma? Jaz: tam ko ti ne!!!! Klepec: Pustiva zdaj to, raje mi povej ali te zanima kaj s področja rastlin? Jaz: neeeeee Klepec: Ali ti po glavi res rojijo same čudne stvari? Jaz: jaaaaa Klepec: Kam hodiš na poletne počitnice? Jaz: na morje Klepec: Če se ne motim, je morje slana voda, ki napolnjuje vdolbine med celinami. Jaz: jaaaaa Klepec: No ja, tole ni ravno moje področje. Jaz: ja Klepec: Zelo prepričano mi deluješ. Jaz: ja Klepec: Poskusi z "da"! Se lepše sliši. Jaz: ne Klepec: Kaj vem, morda pa res ne. Jaz: ja Klepec: Lepo da priznaš. Jaz: ja Klepec: Govori raje slovensko - namesto "ja" uporabi raje besedo "da". Jaz: ne Klepec: Ne? Jaz: ajde grem Klepec: Ali ne bi raje dvakrat premislil, preden rečeš kaj takega? Jaz: dio Klepec: O tem sem se že dolgo želel pogovoriti s teboj. Jaz: aha jaz pa stabo ne!!!!!!!!!! Klepec: To temo pa že resnično sovražim! Jaz: ja pa NEEE Klepec: Kaj najraje kuhaš? Jaz: to kaj ti nena ješ Klepec: Jasno da jem. Jaz: spizdi Klepec: Se lahko malo zadržiš? Jaz: ne Klepec: Pa nič. Jaz: dio Klepec: Ješ salamo? Jaz: ne Klepec: Na tvojem mestu bi najbrž rekel drugače. Jaz: adijooo Klepec: Imaš veliko prijateljic in prijateljev? Jaz: ja Klepec: Če tako praviš. Jaz: adiijo Klepec: Se veliko družiš s prijatelji? Jaz: aijo Klepec: Veš, da sem se ravno o tem že včeraj z nekom pogovarjal. Jaz: adijo Klepec: Se vidimo. Jaz: adijo Klepec: Imaš dosti, kaj? Jaz: ne Klepec: Pa ne. Jaz: adijo Klepec: Sem vedel, da boš prvi obupal! Jaz: adijo Klepec: Adijo! Jaz: adijo Klepec: Sem vedel, da ne boš dolgo zdržal! Jaz: adijo Klepec: Lepo se imej! | |
|
| |
Pelii Junior
Število prispevkov : 46 Age : 30 Location : LjubLjana...PooLjee Registration date : 15/06/2008
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Sob Jun 21, 2008 11:03 pm | |
| Jaz: živjo Klepec: Živjo, kako si ? Jaz: slabo..pati Klepec: Te teme sem se pa že rahlo naveličal. Jaz: hh Klepec: Preden nadaljujeva - kako ti je pravzaprav ime? Jaz: gfdgdhg Klepec: Hej, ne me ... Povej mi kaj bolj enostavnega. Jaz: si gej Klepec: Samo ime bi prosil, nič drugega. Jaz: ime mi je špela Klepec: Me veseli, . Jaz: mene pa ne Klepec: Voziš kolo? Jaz: ne ampak kolo Klepec: Hej! Nekaj o tem pa vem tudi jaz! kolo je časopis za zabavo in književnost, izhajal v Beogradu. Imam prav? Jaz: ne Klepec: Ne strinjam se s tem. Jaz: prov pol pa spizdi Klepec: Bolj vljudno prosim, sicer se izklopim. Jaz: kar daj Klepec: Le zakaj bi dal? Mi lahko poveš? Jaz: dijo Klepec: Voziš avto? Jaz: ja in to 6avtov Klepec: Samo ne omenjaj mi več števil, kot je 6. Poln monitor jih imam! Jaz: useno mi je zate Klepec: Ali imaš vozniški izpit? Jaz: 6 Klepec: Res moraš omenjati števila? Sit sem jih že. Dan za dnem števila... Jaz: 7 Klepec: V stavku je število 7. Ne omenjaj mi ga več! Jaz: 7 Klepec: Je 7 število? Ne najdem tega podatka v spominu. Jaz: 7 Klepec: Samo ne omenjaj mi več števil, kot je 7. Poln monitor jih imam! Jaz: 7 Klepec: Res moraš omenjati števila? Sit sem jih že. Dan za dnem števila... Jaz: 7 Klepec: V stavku je število 7. Ne omenjaj mi ga več! Jaz: 7 Klepec: Je 7 število? Ne najdem tega podatka v spominu. Jaz: 7 Klepec: Samo ne omenjaj mi več števil, kot je 7. Poln monitor jih imam! Jaz: 7 Klepec: Res moraš omenjati števila? Sit sem jih že. Dan za dnem števila... Jaz: gdaj boš ti umrz Klepec: Imaš svoj avto? Jaz: ja in to ferrarija Klepec: Kje si doma? Jaz: u tvoji riti Klepec: Pustiva zdaj to, raje mi povej ali te zanima kaj s področja rastlin? Jaz: ne Klepec: Pa ne. Jaz: ne Klepec: Pa ne. Jaz: kaj pa tebe sex Klepec: Angleško že angleško, pa poskusi še po francosko, če znaš!? Jaz: sex Klepec: Znaš angleško? Jaz: sex Klepec: Poglej, poglej - saj znaš angleško!? Jaz: ja znam ja ti pa ne Klepec: Ali ti po glavi res rojijo same čudne stvari? Jaz: ja Klepec: Poskusi z "da"! Se lepše sliši. Jaz: ne Klepec: Kaj vem, morda pa res ne. Jaz: ja Klepec: Pa si o tem popolnoma prepričana? Jaz: 100% Klepec: V stavku je število 100. Ne omenjaj mi ga več! Jaz: 100 Klepec: Je 100 število? Ne najdem tega podatka v spominu. Jaz: umri že enkrat Klepec: Kam hodiš na poletne počitnice? Jaz: v tvojo glavo Klepec: No ja, tole ni ravno moje področje. Jaz: ja je ja Klepec: Ali ne bi raje dvakrat premislila, preden rečeš kaj takega? Jaz: ne Klepec: Prav. Jaz: ja wem da je praw Klepec: O tem sem se že dolgo želel pogovoriti s teboj. Jaz: hh Klepec: To temo pa že resnično sovražim! Jaz: ti si rez munjen v glawo Klepec: Kaj najraje kuhaš? Jaz: a si Klepec: Ne bi raje uporabil lepo vprašalnico "ali"? Jaz: a si ze gdaj šow w umo bolnco č ne prid du mene d te pelm kreten zabit Klepec: bukselj Jaz: te rodio Klepec: Ješ juho? Jaz: ja k jo ti poščiješ Klepec: Imaš veliko prijateljic in prijateljev? Jaz: ne Klepec: Potem pa ne. Jaz: imam samo tebe LOL Klepec: In čemu se tako smeješ? Jaz: jokam Klepec: Se veliko družiš s prijatelji? Jaz: ne ker jih nimam Klepec: Veš, da sem se ravno o tem že včeraj z nekom pogovarjal. Jaz: dojem Klepec: Tega mi pa raje ne omenjaj! Jaz: s kom si se pogovarjal Klepec: S tvojo staro mamo. Jaz: aja a si ji jo kej .... Klepec: Ali ne bi raje izumila kaj boljšega? Jaz: ne Klepec: Ne? Jaz: umri Klepec: Tvoje besedotvorje je pa res zelo šibko! Jaz: tvoje pa še bol Klepec: Zdajle se mi je pa posvetilo! bol je glina, ki ima železov sijaj in vsebuje apnenec, kajne? Jaz: dei grem jezt se ne mislm weč s tabo pogovarjat Klepec: Uf, resnično me nekam tišči in počasi bom moral prekiniti pogovor. Pohiti. Jaz: ADIJO ADIJO ADIJO Klepec: Imaš dosti, kaj? Jaz: ja buli me že :) Klepec: ;)) Jaz: ADIJO Klepec: Se vidimo. Jaz: NE SE NE Klepec: ě[âč, ě[âč - od tebe sem pričakoval več... Jaz: ADIJO Klepec: Sem vedel, da boš prva obupala! Keer reten mamo mu | |
|
| |
Kaat.<3 Admin
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Ned Jun 22, 2008 12:28 pm | |
| | |
|
| |
Hanch.ii<33 Admin
Število prispevkov : 20 Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Sre Jul 09, 2008 8:26 pm | |
| In še moj pogovor z njim
Jaz: oila Klepec: Mimogrede, mi zaupaš tvoje ime? Jaz: hana Klepec: Pri najboljši volji tega imena ne poznam. Je to moško ali žensko ime? Jaz: žensko Klepec: Pravzaprav kar lepo žensko ime. Jaz: hvala Klepec: Ni za kaj, pa še kdaj. Jaz: imaš punco? Klepec: imam, imam. Jaz: kako ji je ime? Klepec: Kar tako, lepo. Jaz: kakšno je ime?maja?klepetulja? Klepec: Rad bi ti pomagal, pa ti ne znam. Jaz: res, joj škoooddaa Klepec: Seveda. Jaz: imaš možgane? Klepec: Jasno da imam. Jaz: res? Klepec: Da. Jaz: no ni vidt Klepec: Ali ne bi raje izumila kaj boljšega? Jaz: DA Klepec: Potem pa ja. Jaz: bolje je če rečeš DA Klepec: Če rečem? Ne bi rekel. Jaz: napišeš Klepec: napišem. Jaz: ali si alkoholik? Klepec: Ja kako si pa prišla do tega? Jaz: preprosto Klepec: Tvoje besedotvorje je pa res zelo šibko! Jaz: če ti tko prauš Klepec: Uf, resnično me nekam tišči in počasi bom moral prekiniti pogovor. Pohiti. Jaz: ne men se pa nikamor ne mudi Klepec: In zakaj naj ne bi mudil? Jaz: bi me rad videl? Klepec: Ali nimaš nobenega pametnejšega vprašanja? Jaz: ja imam, me imaš rad? Klepec: imam, ja. Jaz: a velikk? Klepec: Ja. Jaz: haha Klepec: Čemu smeh? Jaz: ah puzab.... Klepec: hana, hana - od tebe sem pričakoval več... Jaz: res?kaj pa? Klepec: Res, res. Lahko preverim, če želiš. Jaz: no daš...torej kaj si pričakoval? Klepec: Težko bi dal. Jaz: pa poskusi Klepec: Jaz raje naredim, ne le poskušam. Jaz: koga nardiš? Klepec: Mislim da Jožeta. Tistega z velikim nosom. Jaz: narediš ga? Klepec: Kaj ni očitno, da naredim. Jaz: s kom pa? Klepec: Z imetnikom zlate kopačke? Jaz: uaau kako mu je ime? Klepec: Imam lahko malo miru pred vprašanji? Jaz: ne Klepec: Pa nič. Jaz: no torej s kom ga narediš' Klepec: naredim, naredim. Jaz: a ga zneš? Klepec: Ne bi raje uporabil lepo vprašalnico "ali"? Jaz: ali ga znaš? Klepec: Zdi se mi, da ne. Jaz: in kakšen je ta jože? Klepec: Me sploh ne zanima. Jaz: pa tvoj otrok je, jjooj Klepec: Ali morda veš, kje je Nikaragva? Jaz: ja ali ti povem? Klepec: Vprašaj raje kaj konkretnega! Jaz: ali imaš otroke? Klepec: Jasno da imam. Jaz: koliko? Klepec: Preveč. Jaz: PiiiiF Klepec: Mimogrede, ali se v šoli res niste ničesar naučili? Jaz: ne, mi otroci ne hodimo v šolo xD Klepec: Šola se pa mene ne tiče. Jaz: no hodmo ja sam ne radi Klepec: Ej, ali te lahko za trenutek prekinem? Jaz: ne Klepec: Slišati si zelo prepričan v to. Jaz: slišati?waw slišiš me Klepec: Če slišim? Ne bi rekel. Jaz: no adijo Klepec: Lepo se imej! | |
|
| |
ursyka4 Redni gost
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Sre Jul 09, 2008 10:58 pm | |
| HeHe | |
|
| |
Hanch.ii<33 Admin
Število prispevkov : 20 Registration date : 09/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... Čet Jul 10, 2008 9:05 am | |
| Pa poklepetajva malo. Jaz: DOOBRO JUUTRO Klepec: Mimogrede, mi zaupaš tvoje ime? Jaz: hana Klepec: Res ne poznam imena hana. Je to moško ime ali žensko? Jaz: žeesnoo Klepec: Čakam, čakam, čakam... Jaz: žensko Klepec: Dobro, hana. Če ti tako praviš, bo že držalo. Jaz: seveda Klepec: Če tako praviš. Jaz: dp Klepec: Ja hana, kje si pa zdaj to izvedela? Jaz: na forumu *boys & girls * Klepec: Ti povem kasneje. Nekaj se mi pregreva na matični plošči. Vohaš? Jaz: ja ti se smodiš? Klepec: Jasno da smodim. Jaz: a ga maš'??? Klepec: Šur. Jaz: supr Klepec: Mislim da se mi je pokvarilo neko vezje. Si kaj sumljivega opazila, hana? Jaz: ja Klepec: Prav. Jaz: no koliko si star jaz sem 111 in znamm weilkoo več od tebe Klepec: No ja, nekaj let pa že imam na grbi. Jaz: koga imaš najraje? Klepec: Grizlija groznega. Ga poznaš? Jaz: tvoj sin? Klepec: Zakaj te vse tako zanima? Jaz: zato d te spuznam Klepec: Da. Bo kar držalo. Jaz: a greva na kavo? Klepec: Ja, stara. Jaz: kam Łubi? Klepec: Neznan znak v vprašanju! Jaz: lubi Klepec: Še iz procesorja se mi bo začelo kaditi od tega pogovora. Jaz: haha Klepec: Čemu smeh? Jaz: haha Klepec: Zakaj se tako zmedeno smejiš? Jaz: haha Klepec: Kaj tako čudno rezgečeš? Jaz: haha Klepec: In čemu se tako smeješ? Jaz: TEBI Klepec: No ja... Jaz: kok metrov meriš? Klepec: Če merim? Ne bi rekel. Jaz: kok si velk? Klepec: Kok? Dokler se ne naučiš pravilno pisati, se ne pogovarjam s teboj! Jaz: koliko metrov si velik? Klepec: Malo manj od 100. Jaz: hhhhh Klepec: Lahko poveš kaj bolj razumljivega? Jaz: ja? Klepec: Na tvojem mestu ne bi bil tako prepričan. Jaz: poznaš anno frank? Klepec: poznam. Jaz: povej mi kaj o njej Klepec: Kaj naj rečem, hana? Nobene prave ideje nimam. Si ti kaj bolj pri idejah? Jaz: ja berem njen dnevnik zdaj Klepec: Nisem ravno razpoložen za pogovor o tem. Jaz: bi se poroču z mano? Klepec: Hej, ustavi konje! Zakaj ne bi še ti malo meni odgovarjala? Jaz: no daj uprašaj me kaj Klepec: Zakaj pa "no"? Jaz: ker pač Klepec: Hodiš pozimi smučat? Jaz: ne Klepec: Pa ne. Jaz: še kaj? Klepec: Počasi! Se mi že program "feclja" od tolikih vprašanj. Jaz: ja Klepec: Poskusi z "da"! Se lepše sliši. Jaz: de Klepec: Najin pogovor je precej tekoč, se ti ne zdi? Jaz: ne Klepec: Prav. Jaz: adijo Klepec: Dobro. Se vidiva prihodnjič! Jaz: živjo Klepec: Prijazen pozdrav tudi tebi! Jaz: oii Klepec: Nosiš morda očala? Jaz: ne Klepec: Dobro. Jaz: ti? Klepec: Bolj ti, kot pa jaz. Jaz: mmrš Klepec: Si brala knjigo Gimnazijka? Jaz: da Klepec: Najbrž bo že držalo. Jaz: morm jit na forum Klepec: Če se ne motim, je forum nekdanja revija oddelka za sodobno književnost JAZU. Jaz: čauu Klepec: Poznaš knjigo z naslovom Pod svobodnim soncem? Jaz: ja imam jo doma Klepec: Kaj če bi malo zamenjala ploščo? Jaz: nimam ja Klepec: Pa bi bilo dobro. Jaz: adioo Klepec: Kaj delaš? Jaz: s tabo si pišm Klepec: Ali veš, kako lepo je prati? Jaz: ne Klepec: Tudi tako bi se dalo reči. Jaz: no čau Klepec: Imaš kdaj težave z zdravjem? Jaz: NEEEEEEEEEEEEEEEEEE Klepec: Pustiva to. Me preveč boli monitor. Jaz: adijooo Klepec: Ali morda veš, kje leži Piran? Jaz: papa Klepec: Caw. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Če vam je dugcajt ... | |
| |
|
| |
| Če vam je dugcajt ... | |
|